Konsulter med hög kompetens och goda referenser

BNICE Bemanning AB grundades av Jari Karlsson och Jim Håkansson.
Jim har lång erfarenhet som sjuksköterska och har varit verksam inom bemanningsbranschen i många år. Idén om att själv skapa ett bemanningsbolag har vuxit fram under Jims resa som konsult på flera olika arbetsplatser.

Detta tillsammans med Jaris fackliga erfarenheter och karriär skapade idén om att tillsammans skapa och bli den bästa arbetsgivaren. Att jobba som konsult inom vården och ständigt behöva vara på tårna för att lära sig nya system och ta sig an nya utmaningar sätter hög press på den som är konsult. Vi vill därför inte endast bemanna vården utan även vara med och utveckla den för att få en så bra arbetsmiljö som möjligt för alla konsulter och samtidigt så tryggt arbete som möjligt för alla beställare.
Samtliga konsulter som ingår i BNICE Bemanning har sjuksköterskelegitimation, goda referenser, hög kompetens och ledorden BE NICE.

Vi tror på trygga samarbeten och rätt person på rätt plats

Målet för BNICE Bemanning är att förbättra konsultuthyrningen och se till så rätt sjuksköterska hamnar på rätt uppdrag. Vi hyr ut konsulter med hög kompetens som motsvarar beställarens önskemål och tror helt och fullt på att alltid leverera kvalitet. Vi ser till både konsultens och beställarens behov och förutsättningar och finns med hela vägen för att säkerställa att det blir ett så tryggt och bra samarbete som möjligt.

Scroll to Top