Är du vår nästa hjälte?

Att jobba som BNICE-konsult innebär att just DU är utvald. Känner du att du står bakom vårt BNICE-koncept och är intresserad av att veta mer om hur det är att arbeta med oss så är du varmt välkommen att skicka en intresseanmälan!

Står du bakom vårt BNICE-koncept?

En arbetsgivare som verkligen bryr sig

Vi vet hur det kan vara att jobba som konsult inom sjukvården. Det är ständigt nya system att lära sig, nya kollegor och inte minst nya utmaningar. Genom att vara en del av BNICE Bemanning kan du vara säker på att du hamnat hos en arbetsgivare som verkligen bryr sig.
Vi vet att en konsult som mår bra, trivs och känner utvecklingsmöjligheter också kommer att göra ett bättre jobb. 

Vi det lilla bemanningsföretaget som finns för dig och tillsammans är vi BNICE.

Hur går allt till?

1. Ta kontakt med oss

Allt börjar med en intresseanmälan. Fyll i formuläret som du hittar lite längre ned på sidan. Vi svarar på dina funderingar och får en bild av vad du söker. Om du väljer att inte bifoga CV, personligt brev, referenser, kopia på SSK legitimation och ID-handling i formuläret nedan Så kommer vi i ett senare skede att efterfråga dessa handlingar.

2. Kontroll och presentation

Det är nu dags för en intervju med dig och när vi sammanställt dina önskemål och din kompetens kommer vi att ringa om dina referenser. Vi gör en kontroll gentemot IVO och säkerställer även din legitimation. Om allt ser ok ut så börjar vi presentera dig för våra kunder/beställare.

3. Skriva avtal

När vi hittar ett uppdrag där din kompetens matchar kundens behov gör vi en kontroll för att säkerställa att det är en plats där du kommer att trivas och kunden känna sig nöjd.
Vi kommer sedan överens och skriver ett avtal digitalt. BNICE Bemanning kommer alltid att stå på din sida och se till så du får en bra lön med bra villkor.

4. Börja jobba

Vi gratulerar dig nu till ditt jobb och nya äventyr! Du fortsätter att leverera enligt BNICE koncept och vi finns med dig hela vägen både under och efter ditt uppdrag.

Scroll to Top